Website allesoverhetlaatsteafscheid.nl opgeleverd.

Voor het laatste afscheid.

In opdracht van het bedrijf Carta Bianco V.O.F heeft iC10 de website www.allesoverhetlaatsteafscheid.nl gebouwd. Zowel het ontwerp van de website als de achterliggende techniek is ontwikkeld door iC10. Dit was een leuke uitdaging!

iC10 heeft in eigen beheer een CMS ontwikkeld. Dit CMS is gebruikt voor deze website. Aan het CMS zijn een aantal modules toegevoegd, te weten een vergelijksmodule en een offertemodule. Achter de inlog voor de uitvaartverzorgers bevindt zich een ondernemerspaneel met een webshop. In dit ondernemerspaneel kunnen de uitvaartverzorgers hun profiel beheren, de offertes opvragen en inzien, credits kopen en watervaste kaarten bestellen in de webshop. Voor alle betalingen is de Omnikassa van de Rabobank gekoppeld. De eigenaren van de website kunnen in hun administratiepaneel zien welke ondernemers hun profiel geactiveerd hebben, hoeveel offertes aangevraagd zijn en bij welke ondernemer en welke bestellingen geplaatst zijn in de webshop. Tevens kunnen zij zelf de keuzemogelijkheden beheren in de vergelijkingsmodule.

Het bedrijf wil ook graag nieuwsbrieven gaan versturen aan de deelnemende uitvaartverzorgers. Voor deze structurele nieuwsbrieven gaan ze gebruik maken van de nieuwsbriefmodule van iC10.

De eigenaren van Carta Bianco VOF zijn zo tevreden dat de volgende vergelijkswebsites en webshops ook door iC10 ontwikkeld gaan worden.

Bekijk de site hier: www.allesoverhetlaatsteafscheid.nl