iC10
Speciaal voor de bibliotheek!

Narrowcasting

Informeer uw publiek

Met narrowcasting wordt de bibliotheek nog meer de spin in het web. De bibliotheek is zowel lokale gids, ondernemer als ook makelaar. Met narrowcasting zijn extra inkomsten te genereren. Extra inkomsten kunnen in deze tijd van bezuinigingen en steeds krappere budgetten heel wenselijk zijn.

Datalijnen & VoIP

In contact!

Bellen via internet wordt ook wel Voice over IP of VoIP genoemd. Inmiddels heeft digitaal bellen het gewone 'analoge' bellen grotendeels vervangen. VoIP heeft betrouwbare datalijnen nodig voor een goede werking. Met VoIP zijn flinke besparingen te realiseren. Dankzij WiFi hotspots kunnen bezoekers in de bibliotheek met hun eigen laptop gebruik maken van internet.

Nieuwsbrieven

Bereik uw lezers!

Een digitale nieuwsbrief versturen via e-mail is de eenvoudigste manier om persoonlijk contact te onderhouden met uw doelgroepen en zo uw bibliotheek en activiteit of dienst onder de aandacht van bestaande en nieuwe klanten te brengen en te houden.

Automatisering

Goed opgelost!

Automatisering is onmisbaar en moet aangenaam en zorgeloos werken. Om een (kantoor)automatiseringsnetwerk zorgeloos te laten werken is periodiek onderhoud nodig.

Website

Speciaal voor de Bibliotheek!

Een website is het visitekaartje van uw bibliotheek. Het is dé manier om gegevens te allen tijde beschikbaar te hebben voor geïnteresseerden, klanten of potentiële klanten. Een website is representatief en draagt bij aan de algehele uitstraling van uw bibliotheek.