iC10
Heeft ervaring in verschillende industrieën

Industrie

Ruime ervaringen in de (productie) industrie

iC10 heeft ruime ervaring binnen de (productie) –industrie. We kunnen u bij de meest voorkomende wensen per direct van dienst zijn. We kunnen u bij de meest voorkomende wensen per direct van dienst zijn. Uitdagingen gaan we graag samen met u aan.

Heeft u een wens of een uitdaging?
Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Software op maat

In contact!

Onze programmeurs beheersen diverse programmeertalen. Ze kunnen u adviseren en vrijwel altijd tegemoet komen aan uw wensen. In de loop der jaren hebben onze engineers zich al bewezen op verschillende projecten.

Zoekt u advies over software of software op maat? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

VoIP

Een goed gesprek!

Bellen via internet (VoIP) kan via ADSL, de kabel of glasvezel. Het is hierbij mogelijk om het eigen (dect) toestel en telefoonnummer te blijven gebruiken. Er is een breedband internetverbinding nodig en een speciaal modem. Het bellen gaat niet anders dan u gewend bent en de computer hoeft er niet voor aan te staan.

Met VoIP zijn forse besparingen te behalen op uw telefoniekosten.

Zoekt u advies over telefoneren via internet (VoIP)

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek waarna wij de besparingen voor uw bedrijf in beeld kunnen brengen en u professioneel adviseren.

Leveren van hardware

Altijd top kwaliteit

Naast onze diensten kunnen wij u ook van dienst zijn met het leveren van vrijwel alle benodigde hardware en software. Wij zijn partner van de meeste grote ICT distribiteurs in Nederland. Door de scherpe prijsafpraken kunnen we u uw nieuwe hardware en software aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard krijgt u van ons een goed advies en een goede service.

Zoekt u een betrouwbare leverancier voor uw hardware en software?
Wij inventariseren graag uw wensen.
Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Website

Voor al uw website oplossingen

Een website is een belangrijke manier om met geïnteresseerden te communiceren. Het is veel geduldiger dan een advertentie; wist u dat advertenties in de krant niet langer bekeken worden dan enkele seconden? Een website daarentegen wordt veel langduriger bekeken, geïnteresseerden kunnen op een interactieve manier informatie opvragen en zijn veel intensiever met de boodschap bezig. Een website is uw vestiging die altijd open is en u hoeft daarvoor zelf niet aanwezig te zijn.

iC10 ontwerpt en programmeert websites met een eigen, zeer gebruiksvriendelijk CMS. De vormgeving van de website, in uw eigen huisstijl, komt tot stand in goed overleg met onze ontwerpafdeling.

Nog geen eigen huisstijl? In dat geval ontwerpen wij uw huisstijl.

De kosten voor het bouwen van een website zijn heel divers. Een low-budget website kan al gebouwd worden vanaf € 699

Een website huren?? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U huurt al een website naar uw wensen vanaf € 34,95 per maand.

Zoekt u een standaard website of een website op maat?
Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Overige diensten

Ook speciaal voor in de industrie

  • Werkplek en server beheer
  • Onderhoudscontract met SLA
  • Software voor virtualisatie proces
  • Koppelingen boekhoudpakket/voorraad IDE

Neem vooral contact met ons op voor een kennismakings gesprek.