Narrowcasting

Informeer uw publiek

Narrowcasting is sterk in opmars. Narrowcasting is het nieuwe medium waarmee audiovisuele boodschappen op een aantrekkelijke en interactieve manier kunnen worden gecommuniceerd.

Met narrowcasting wordt uw bedrijf of vereniging de spin in het web. Uw bedrijf of vereniging is zowel lokale gids, ondernemer als ook makelaar. Met narrowcasting zijn extra inkomsten te genereren. Extra inkomsten kunnen in deze tijd van bezuinigingen en steeds krappere budgetten heel wenselijk zijn.

iC10 heeft in eigen beheer het narrowcasting systeem NCN ontwikkeld. NCN is een heel gebruiksvriendelijk systeem tegen een heel schappelijke prijs. Uitzendingen zijn heel simpel te maken. Met elkaar verbonden beeldschermen, gekoppeld aan een player en geïnstalleerd op diverse locaties kunnen centraal worden aangestuurd en beïnvloed zodat een maximaal visueel effect en een maximale impact kunnen worden bereikt.

Branches:
Een narrowcasting systeem is geschikt voor elk bedrijf of vereniging. Onze systemen worden al gebruikt in bibliotheken, bussen, voetbalkantines, wachtruimten en winkels.

Zoekt u alle mogelijkheden met betrekking tot narrowcasting?
Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek