Oktober - 2014


Pas op voor cybercriminelen!

1-12-2014

Voor degene die het nog niet hebben vernomen: De laatste tijd is er veel cybercriminaliteit en wordt er in de vorm van een groot virus verspreid. Dit heeft voor enkele bedrijven grote gevolgen gehad zoals back-up verlies, data verlies enzovoorts. Vandaar dat wij dit bericht delen.Oktober - 2014


Onze geheel vernieuwde website is live!!!

19-10-2014

Een website is hét visitekaartje van uw bedrijf. Een website is representatief en draagt bij aan de algehele uitstraling. Het is belangrijk om uw website up-to-date te houden, zowel wat betreft ontwerp als ook wat betreft de achterliggende techniek...iC10 maakt nu ook gebruik van de nieuwste versie van Teamviewer.

13-10-2014

Teamviewer is marktleider in remote desktop software. iC10 beschikt sinds kort over de nieuwste versie van Teamviewer...

September - 2014


Nieuwe website de Bibliotheek CultuurPuntAltena live.

23-09-2014

De Bibliotheek CultuurPuntAltena vertegenwoordigt sinds 1 mei 2014 Bibliotheek Altena en CultuurPunt Altena. Doordat de partijen in elkaars doelstellingen zichzelf herkenden en een grote overlap vertoonden in de samenwerking met het onderwijs, is besloten de krachten te bundelen om de dienstverlening te optimaliseren...Webshop heemskerk-kantoormeubelen.nl live.

15-09-2014

Na vele jaren van ervaring in de kantoormeubelverkoop, kantoormeubelverhuur en projectinrichting heeft Twan Heemskerk in 2013 besloten om zijn eigen bedrijf Heemskerk Kantoormeubelen op te richten. Heemskerk Kantoormeubelen richt zich zowel op de particulier als op de zakelijke markt.

Augustus - 2014


Website allesoverhetlaatsteafscheid.nl opgeleverd.

19-08-2014

In opdracht van het bedrijf Carta Bianco V.O.F heeft iC10 de website www.allesoverhetlaatsteafscheid.nl gebouwd. Zowel het ontwerp van de website als de achterliggende techniek is ontwikkeld door iC10. Dit was een leuke uitdaging!Narrowcasting bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena.

08-08-2014

De Bibliotheek CultuurPuntAltena heeft op dit moment een pilot met onbemande openingsuren in de vestiging in Sleeuwijk. Tijdens deze onbemande openingsuren is er geen personeel aanwezig, maar kunnen klanten van de Bibliotheek zichzelf bedienen.

Juli - 2014


Glasvezel aanleg tussen meerdere panden gerealiseerd in Putte.

12-07-2014

Een klant in Putte heeft op enkele honderden meters afstand van zijn bedrijf een extra loods. In deze extra loods hebben we voldoende access points geplaatst zodat er een verbinding is ontstaan met het bedrijfsnetwerk in het hoofdgebouw.'t MAG in Nieuwendijk is geopend!

07-07-2014

Zaterdag 11 oktober is 't MAG in Nieuwendijk geopend. Door de bouw van de bibliotheek CultuurPuntAltena als verbinding tussen Dorpshuis Tavenu, Sporthal de Iris en Basisschool de Regenboog in Nieuwendijk is 't MAG (Meer Activiteiten Gebouw) ontstaan.