Het iC10 Team

HET iC10 Team staat voor u klaar.

Het iC10 Team bestaat uit twee afdelingen: AUTOMATISERING en SOFTWAREONTWIKKELING.
Ons AUTOMATISERINGSTEAM is alert op alle ins en outs rondom automatisering. In een prettige, informele sfeer wordt een groot bestand aan vaste klantrelaties ontzorgd. Door de frisse vernieuwende kijk van de iC10 medewerkers worden veelal creatieve oplossingen met de relaties in een partnerverband gerealiseerd.
Partnership is in onze ogen gedeelde lusten en lasten. Ons team staat voor onze klanten klaar wanneer u ons het hardste nodig heeft. We vinden het belangrijker dat uw bedrijf gezond en voorbereid is op de lange termijn, dan dat de focus ligt op slechts de calamiteit van het moment. 

Ons SOFTWAREONTWIKKELINGSTEAM is erg bekwaam en kan veel meer dan alleen software ontwerpen!
Wij bedenken, programmeren, testen en bugfixen applicaties om deze het beste aan te laten sluiten op de bedrijven waarvoor we ze ontwikkelen. In deze ontwikkeling onderhouden we een nauw contact met onze klanten in de aanvraag. We bewaken de planning van de gestructureerde processen zorgvuldig. 

STAGIAIRES
Naast twee gespecialiseerde teams hebben wij ook een mooie groep IT-ers in spe. Onze stagiaires zijn verdeeld over meerdere vakgebieden. Elke stagiaire heeft een frisse blik en is op de hoogte van alle moderne ontwikkelingen rondom software.

Ben je op zoek naar een leuke stageplaats? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Het MANAGEMENT bestaat uit meerdere afdelingen. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze samen niet te stoppen zijn! De speciale management stijl verzekert dat het altijd gezellig is èn dat er hard gewerkt wordt bij iC10.

 

Heeft u een vraag over wat onze automatiserings-goeroes en softwareontwikkelaars voor u kunnen betekenen?  Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek!