ICT-Partnership – Gedeelde lusten en lasten

ICT Partnership is in onze ogen gedeelde lusten en lasten. Wij staan voor onze klanten klaar wanneer u ons het hardst nodig heeft. We vinden het belangrijker dat uw bedrijf gezond en voorbereid is op de lange termijn, dan dat de focus ligt op slechts de calamiteit van het moment. Binnen het ICT partnership steken we  graag de handen wat verder uit de mouwen, in de wetenschap dat we bouwen aan een vruchtbare lange termijn klantrelatie. Gaat het goed met u, dan gaat het goed met ons!

 

De iC10 succesformule als úw IT-partner:

 

Flexibility rules!

Wij hebben waardering voor ùw onderneming en de mensen die zich ervoor inzetten: iC10 IT diensten respecteert uw omgeving en levert maatwerk in een open sfeer. We hebben direct contact met u en uw medewerkers. We matchen  met uw organisatie en visie.

 

Service is key!

iC10 kijkt met een vernieuwende- en frisse blik naar uw belang: Met een jong en dynamisch team volgen wij de laatste technologische ontwikkelingen en trends. Wij informeren u hier graag over in ons aanbod voor uw bedrijfsspecifieke oplossing.

 

One stop shop €

Binnen de informatie communicatie technologie biedt iC10 IT diensten een zeer breed pakket aan om u volledig te kunnen ontzorgen. Ook in uw mogelijk complexere aanvragen. Onze fair-price policy is een vertrouwde basis binnen onze langdurige klantrelaties.

 

Wilt u meer informatie over het ICT Partnership? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek!