NIEUWE WEBSITE!?

NIEUWE WEBSITE!?

Hey, wat leuk dat je deze blog leest! Wij zijn iC10, een innoverend en creatief ICT-bedrijf. Naast automatisering en softwareontwikkeling bieden wij nog veel meer. Zo bieden we bijvoorbeeld ook kundig en eerlijk ICT-advies. Wil je meer over ons weten? Kijk dan eens rond op onze deze website of kijk naar de infographic onder dit bericht. Misschien ben je al bekend met ons en denk je nu: ‘De website zag er toch anders uit?’ Dat klopt, de oude website heeft een make-over gehad. Benieuwd naar wat er vernieuwd is? Lees dan verder!

 

De website is up-to-date en voorzien van de modernste snufjes. Een nieuw onderdeel van onze website is de blogpagina. Vanaf nu gaan we blogs plaatsen. De onderwerpen van deze blogs zijn gerelateerd aan ons werkveld: ICT. Wij willen namelijk een deel van onze kennis met jullie delen. Er is oneindig veel te vertellen over ICT. De kans is dus groot dat er ook voor jou interessante informatie geplaatst wordt. Elke blog wordt door één van onze medewerkers geschreven. Hij deelt zijn kennis, verteld iets over een project of waar hij zoal mee bezig is.

 

Ook zijn er delen van de oude website mee verhuisd naar deze website. Zo is de knop ‘Remote support’ te vinden op de homepagina, op de afbeelding. Ook kan je nog steeds contact met ons opnemen en we hebben zelfs de vacature weer online geplaatst! Ben je op zoek naar specifieke informatie over een bepaald deel? Kijk dan eventjes naar de infographic onder dit bericht of onder de webpagina’s: Automatisering, Softwareontwikkeling en Internet diensten. Mocht je daarna nog vragen hebben dan mag je ons altijd bellen en mailen!

 

Deze blog is bedoeld om kennis te maken, de volgende blogs zullen informatief zijn. Dus heb jij interesse in ICT of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat wij te vertellen hebben? Lees dan de volgende blog. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!