Automatisering

Automatisering

Automatisering is onmisbaar en moet aangenaam en zorgeloos werken. Om een (kantoor)automatiseringsnetwerk zorgeloos te laten werken is periodiek onderhoud nodig. Een goed functionerend netwerk is van groot belang om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.


Systeembeheer – Beheer al uw systemen

Een goed functionerend netwerk is van groot belang om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Daarbij is voorkomen beter dan genezen. Er zijn storingen die voorkomen kunnen worden als er op voorhand preventief naar gekeken wordt. Denk aan het updaten van antivirus programma’s, analyseren van logbestanden, back-up controle, Windows updates, VMWare updates, disk controle enz. In de praktijk blijkt dat men voortdurend zaken wil wijzigen, toevoegen of verwijderen. Dit zijn allemaal taken voor de systeembeheerder. Uw bedrijf dient zich te richten op zijn core-business en dus niet op één van de belangrijkste bijzaken de ICT. iC10 automatisering neemt deze taken graag van u over zodat u door kunt met uw core-business.


Applicatie beheer – Beheert uw applicaties en software.

Wij lopen niet weg voor computerprogrammatuur die we (nog) niet kennen. We zijn graag de brug tussen u en uw softwareleverancier. Onze programmeurs zijn constant alert op nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Ze maken wijzigingsvoorstellen en onderhoudsplannen en implementeren aansluitend nieuwe versies. Ze instrueren uw medewerkers in het gebruik van de applicaties en schrijven gebruikershandleidingen. Tevens analyseren onze programmeurs de werking van de applicaties en verhelpen ze storingen en problemen. Daarnaast adviseren we het management over het vernieuwen en/of uitbreiden van applicaties.


Wireless – Draadloos verbonden

WiFi maakt het mogelijk om draadloos gegevens te versturen op korte afstand. Hierdoor is WiFi ideaal voor gebruik thuis of op het kantoor. Het is niet langer nodig om een internetkabel aan te liggen tussen uw computer en de meterkast.


Hardware & software – Altijd top kwaliteit

Naast onze diensten kunnen wij u ook van dienst zijn met het leveren van vrijwel alle benodigde hardware en software. Wij zijn partner van de meeste grote ICT-distribiteurs in Nederland. Door de scherpe prijsafpraken kunnen we u uw nieuwe hardware en software aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard krijgt u van ons een goed advies en een goede service.


Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek!

        085 – 4880 200

     info@ic10.nl