Over iC10

Over iC10

In 2017 startte Daniël Kerremans de BV iC10 en is de troste eigenaar. Van jongs af aan is Daniël al in de weer met ICT. Hij begon vroeger als hobby met het verbouwen computers en andere hardware. ‘Technologie’ vond hij zo interessant dat hij langzaamaan zich er steeds meer in ging verdiepen. Hoe meer Daniël te weten kwam, hoe interessanter hij het vond. Vanuit deze passie is hij een eigen bedrijf begonnen. 

Een paar jaar later heeft Daniël een ander bedrijf overgenomen en toegevoegd aan zijn organisatie. Na verloop van tijd zijn er verschillende ICT-specialisten in huis gehaald. Tot op heden voert iC10 verschillende opdrachten uit, deze variëren van software tot automatisering tot internetdiensten. iC10 werkt samen met vele bedrijven, vaak is er een partnerschap. Dat betekend dat er wordt samengewerkt en dat de opdrachten vanuit beide kanten komen. 

Tegenwoordig bestaat iC10 uit acht vaste medewerkers en is er ruimte voor stagiaires. Er heerst een ‘vriendencultuur’ op de werkvloer, iedereen zorgt goed voor elkaar. Wij zijn een tot op de dag van vandaag een jong, innoverend bedrijf dat goed meegaat met trends.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *