Softwareontwikkeling

Softwareontwikkeling

Software of programmatuur is een gangbaar woord voor computerprogramma’s. Om een computer te gebruiken heeft u software nodig. De hoeveelheid software is gigantisch, voor bijna alles is een programma te krijgen of te maken.


Software op maat – Alleen de beste ontwikkelaars

Onze programmeurs beheersen diverse programmeertalen. Ze kunnen u adviseren en vrijwel altijd voldoen aan uw wensen. In de loop der jaren hebben onze engineers zich al bewezen op verschillende projecten.


Apps – Voor elke oplossing een app

Zowel voor de zakelijke als de consumentenmarkt zijn apps een onuitputtelijke bron voor vernieuwing. Er bestaan apps om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, waarmee u gratis berichten kunt sturen naar uw vrienden, waarmee u onderweg een leuk spelletje kunt spelen, waarmee u uw geleende materialen van de bibliotheek kunt verlengen, enz. Onze app-ontwikkelaars hebben veel ervaring met het ontwerpen van apps. Ze inventariseren graag uw wensen en denken graag met u mee.


Websites – Voor al uw website oplossingen

Een website is een belangrijke manier om met geïnteresseerden te communiceren. Het is veel geduldiger dan een advertentie; wist u dat advertenties in de krant niet langer bekeken worden dan enkele seconden? Geïnteresseerden kunnen op een interactieve manier informatie opvragen en zijn veel intensiever met de boodschap bezig. Een website is uw vestiging die altijd open is en u hoeft daarvoor zelf niet aanwezig te zijn.

iC10 ontwerpt en programmeert websites met een eigen, zeer gebruiksvriendelijk CMS. De vormgeving van de website, in uw eigen huisstijl, komt tot stand in goed overleg met onze ontwerpafdeling. Nog geen eigen huisstijl? In dat geval ontwerpen wij uw huisstijl.

De kosten voor het bouwen van een website zijn heel divers. Een low-budget website kan al gebouwd worden vanaf €699,-

Een website huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U huurt al een website naar uw wensen vanaf €34,95 per maand.


Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek!

        085 – 4880 200

     info@ic10.nl