Internetdiensten

Internetdiensten

Internetdiensten zijn een omvattend aantal diensten en producten waarmee u alle mogelijkheden van het internet kunt benutten. Dit varieert van onder andere de datalijnen voor het transporteren van de informatie tot een digitale nieuwsbrief voor uw klanten. Hieronder vindt u enkele internetdiensten. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!


VoIP – Een goed gesprek!

Bellen via internet (VoIP) kan via ADSL, de kabel of glasvezel. Het is hierbij mogelijk om het eigen (dect) toestel en telefoonnummer te blijven gebruiken. Bij VoIP  is een breedband internetverbinding nodig en een speciaal modem. Het bellen gaat niet anders dan dat u nu gewend bent en de computer hoeft er niet voor aan te staan. Met VoIP zijn forse besparingen te behalen op uw telefoniekosten.


Hosting – Een eigen online plek

De betrouwbaarheid van de webservers en de connecties met het internet zijn van groot belang. Uw website moet immers altijd bereikbaar zijn, uw e-mail moet altijd afgeleverd worden. Een kwaliteitsbewakingssysteem garandeert de voortdurende beschikbaarheid van voldoende bandbreedte. Bij iC10 krijgt u bij uw hostingpakket een ControlPanel waarmee u uw domein kunt beheren. We bieden een no nonsense pakket voor € 10,00 per maand. Inclusief e-mailadressen naar behoefte en onbeperkt aantal te downloaden Mb‘s, op basis van Fair Use Policy.


Internetlijnen

Verbinden met het net is een plezier op zich! Voor het leveren van (x)DSL oplossingen heeft iC10 gekozen voor de lijnen van KPN en BBned. Voor communicatie oplossingen via de kabel is iC10 partner van Ziggo. Heeft u een glasvezel oplossing nodig? In dat geval leveren wij KPN en/of Eurofiber.


Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek!

        085 – 4880 200

     info@ic10.nl