iC10 | IT Diensten

IT Diensten

IT Diensten zijn onmisbaar en moeten er voor zorgen dat u aangenaam en zorgeloos kunt werken. Om een (kantoor)automatiseringsnetwerk zorgeloos te laten werken is periodiek onderhoud nodig. Een goed functionerend netwerk is van groot belang om de continuïteit van een bedrijf te waarborgen. Weet u niet zo goed wat u nodig heeft? Lees meer hieronder of neem contact met ons op!


Systeembeheer – Beheer al uw systemen

Een goed functionerend netwerk is van groot belang om de continuïteit van een bedrijf te waarborgen. Daarbij is voorkomen beter dan genezen. Storingen kunnen voorkomen worden als er vooraf preventief naar gekeken wordt. Denk aan het updaten van antivirus programma’s, analyseren van logbestanden, back-up controle, Windows updates, VMWare updates, disk controle, etc. In de praktijk blijkt dat men voortdurend zaken wil wijzigen, toevoegen of verwijderen. Dit zijn allemaal taken voor de systeembeheerder. Een bedrijf dient zich te richten op zijn corebusiness en dus niet op één van de belangrijkste bijzaken: de ICT. iC10 neemt deze taken graag van over zodat bedrijven kunnen focussen op wat echt belangrijk is.


Applicatie beheer – Beheert uw applicaties en software.

Wij lopen niet weg voor computerprogrammatuur die we (nog) niet kennen. We zijn graag de brug tussen u en een softwareleverancier. Onze programmeurs houden voortdurend nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de gaten. Zo maken ze wijzigingsvoorstellen en onderhoudsplannen. Hierbij implementeren ze aansluitende nieuwe versies. Natuurlijk instrueren onze programmeurs uw medewerkers in het gebruik van de applicaties en schrijven ze gebruikershandleidingen. Daarnaast analyseren onze programmeurs de werking van de applicaties en verhelpen ze storingen en problemen. Tot slot adviseren we het management over het vernieuwen en/of uitbreiden van applicaties.


Wireless – Draadloos verbonden

WiFi maakt het mogelijk om draadloos gegevens te versturen op korte afstand. Hierdoor is WiFi ideaal voor gebruik thuis of op het kantoor. Het is niet langer nodig om een internetkabel aan te liggen tussen uw computer en de meterkast.


Hardware & software – Altijd top kwaliteit

Naast onze diensten kunnen wij ook vrijwel alle benodigde hardware en software leveren. Wij zijn partner van de meeste grote ICT-distribiteurs in Nederland. Door de scherpe prijsafspraken kunnen we u nieuwe hardware en software aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard krijgt vooraf een goed advies en een goede service van ons!


Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek!

        085 – 4880 200

     info@ic10.nl