Over iC10 en wat we doen

iC10 is  nu al ruim 15 jaar  dè IT dienstverlener in, vooral West-Brabant, voor ZZP-er,  MKB en industriële bedrijven. Vanuit een mooie locatie aan de A59 te Made (nabij Oosterhout en Breda).  Ons hecht team  automatiserings-  en software engineers werken aan praktische, gedegen en innovatieve oplossingen binnen de zeer uiteenlopende vraagstukken van onze klanten.

In een prettige, informele sfeer wordt een groot bestand aan vaste klantrelaties ontzorgd. Door de frisse vernieuwende kijk van de iC10 medewerkers worden veelal creatieve oplossingen met de relaties in een partnerverband gerealiseerd.

Wilt u meer informatie over wat we doen? Neem dan gerust contact met ons op!

Het iC10 team

De iC10 succesformule als ùw IT-partner:

 

Flexibility rules!

Wij hebben waardering voor ùw onderneming en de mensen die zich ervoor inzetten: iC10 IT diensten respecteert uw omgeving en levert maatwerk in een open sfeer. We hebben direct contact met u en uw medewerkers. We matchen  met uw organisatie en visie.

 

Service is key!

iC10 kijkt met een vernieuwende- en frisse blik naar uw belang: Met een jong en dynamisch team volgen wij de laatste technologische ontwikkelingen en trends. Wij informeren u hier graag over in ons aanbod voor uw bedrijfsspecifieke oplossing.

 

One stop shop €

Binnen de informatie communicatie technologie biedt iC10 IT diensten een zeer breed pakket aan om u volledig te kunnen ontzorgen. Ook in uw mogelijk complexere aanvragen. Onze fair-price policy is een vertrouwde basis binnen onze langdurige klantrelaties.

Kennis – know-how – execution

In het aanbod naar onze klanten bieden wij verschillende disciplines aan om uw project tot een succes te maken. Vanuit onze ruime ervaring in zeer uiteenlopende branches en bedrijfsbehoeften gaan we graag met u in gesprek over:

Automatisering:
Systeembeheer; werkplekmanagement/ Applicatiebeheer/ Wireless/ Hardware- en software leverancier

Software- en Apps ontwikkeling:
Software op maat en bouw van websites

Internet of Things (IOT):
Sensortechnolgie en integratie met bedrijfseigen (remote)systeem

Internetdiensten:
Hosting, eigen datacenters/ VoIP/ aanleggen infra -en internetlijnen

Bluetooth

Monitoring hardware

Remote hands

Servicedienst met eigen wagenpark

Engineering op lokatie

Wilt u meer informatie over het ICT Partnership? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek!