Remote hands

Met iC10 Remote Hands  beheren  wij de bedrijfscomputers en netwerken van onze klanten. Uiteraard conform erkende standaarden op het gebied van informatiebeveiliging. Het apparaatbeheer (werkplekbeheer) maakt het mogelijk om de digitale werkplek (desktops, laptops, tablets en telefoons) van medewerkers vanuit huis en onderweg zo optimaal mogelijk te beheren en te beveiligen. We leveren ook hand- en spandiensten bij het verhelpen van storingen. Tevens staan we voor u klaar bij het her-inrichten van uw servers en infrastructuur.

Maar ook wanneer het gaat om (tijdelijk) bijstaan met extra spierkracht aan uw eigen team bij bijv. (server)verhuizing. De aard van de werkzaamheden zijn meestal eenvoudig en direct op te lossen. Soms is het nodig om op lokatie ondersteuning te bieden in het verrichten van werkzaamheden door het vervangen of plaatsen van hardware en bekabeling, of het uitvoeren van testen. In dat geval plannen onze support en service-engineers graag een afspraak met u in.

In uw uitbesteding van het werkplekbeheer zijn de lijnen met onze supportmedewerkers kort. Wij leveren een flexibele dienstverlening bij bijv. storingen in een directe en persoonlijke benadering.

iC10 biedt kosteneffectieve all-in service contracten aan die passen bij de grootte van uw organisatie. Remote hands bieden wij onze klanten aan in uur-tarief, maar kan ook onderdeel zijn van het iC10 all-in servicecontract.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek.