Softwareontwikkeling

Softwareontwikkeling

Softwareontwikkeling is het volledige proces van het bedenken tot installeren en testen van deze software. De hoeveelheid software is gigantisch, voor bijna alles is een programma te krijgen of te maken. Wij ontwikkelen uw software & apps op maat.


Software op maat – Alleen de beste ontwikkelaars

Onze programmeurs beheersen diverse programmeertalen, denk aan Visual Basic, .NET, C++,  PHP of C#. Ze kunnen u adviseren en geven alles om te voldoen aan uw wensen. In de loop der jaren hebben onze engineers zich al meerdere keren bewezen op verschillende projecten. Onze ontwikkelaars zijn gespecialiseerd op het gebied van software ontwikkeling voor people counting. 

Wilt u eigen software laten ontwikkelen? Neem  gerust contact op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Onze ontwikkelaars denken graag met u mee.


Apps – Voor elke oplossing een app

Zowel voor de zakelijke als de consumentenmarkt zijn apps een onuitputtelijke bron voor vernieuwing. Onze software en app-ontwikkelaars hebben veel ervaring met het ontwerpen van allerlei apps. Wilt u eigen software laten ontwikkelen? Vraag dan meteen naar de mogelijkheden voor een bijpassende app!
Wilt u een eigen app laten ontwikkelen? Neem  gerust contact op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Onze ontwikkelaars denken graag met u mee.

 


Websites – Voor al uw website oplossingen

Een website is een belangrijke manier om met geïnteresseerden te communiceren. Het is veel geduldiger dan een advertentie: Wist u dat advertenties in de krant niet langer bekeken worden dan enkele seconden? Op een website kunnen geïnteresseerden op een interactieve manier informatie opvragen. Hierdoor zijn ze veel intensiever bezig met de boodschap. Een website is een vestiging die altijd open is, waarvoor u zelf niet aanwezig hoeft te zijn!

 

iC10 ontwerpt en programmeert websites met een eigen, zeer gebruiksvriendelijke, CMS. De vormgeving van de website, in uw eigen huisstijl, komt tot stand in goed overleg met onze ontwerpafdeling. Nog geen eigen huisstijl? In dat geval ontwerpen wij uw huisstijl.

 

De kosten voor het bouwen van een website variëren. Een low-budget website kan al gebouwd worden vanaf €699,-

 

Een website huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U huurt al een website naar uw wensen vanaf €34,95 per maand.

 


Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek!

        085 – 4880 200

     info@ic10.nl