Systeembeheer en ICT-infradiensten

Zoekt u een oplossing voor het systeembeheer en alle ICT-infradiensten?
Bij een kleine IT infrastructuur is het ondoenlijk om voor de verschillende onderdelen specialisten in dienst te hebben. Een full-time systeembeheerder is vaak niet rendabel. In praktijk wordt het systeembeheer vaak ondergebracht bij een werknemer die toevallig ‘iets van computers’ weet. Dit brengt een zeker risico met zich mee ten aanzien van de continuïteit en de bedrijfsvoering. De ‘systeembeheerder’ bezit meestal niet de juiste kennis om bepaalde zaken te kunnen uitvoeren of te kunnen beoordelen wat de impact is van bepaalde activiteiten. Daarnaast heeft het ‘systeembeheer’ geen prioriteit voor de betreffende werknemer, waardoor er ad hoc beheerd zal worden. 

U kunt bij ons terecht voor het complete beheer en onderhoud van alle apparaten en diensten die binnen uw bedrijfsnetwerk zijn aangesloten. Zoals het up-to-date houden van computers en software, firewalls, servers, telefonie en VoIP-verbindingen. Maar ook door het aanleggen van complete data(glas)bekabeling met camera-uitbreidingen maken wij uw infrastructuur op de toekomst bestendig. Het uiteindelijke doel van het systeembeheer is dat DE infrastructuur (en dus alle systemen en overige componenten daarbinnen) beschikbaar is en blijft. Uiteraard volgens de eisen die daaraan gesteld zijn.

Met het zeer uitgebreide iC10 All-in servicecontract  bieden wij onze klanten het gemak van weinig omkijken naar de benodigde middelen binnen uw netwerk en infrastructuur. We houden deze met de laatste technologieën up-and-running voor een efficiënte bedrijfsvoering.
We hebben voor alle verschillende onderdelen van een IT infrastructuur specialisten in dienst.

iC10 biedt kosteneffectieve all-in service contracten aan die passen bij de grootte van uw organisatie.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek.