Werkplekbeheer

Wil je meer focus  op de kernactiviteiten van je bedrijf? Besteed dan het werkplekbeheer uit!
iC10 beheert de bedrijfscomputers en netwerken van onze klanten. Wij nemen de zorg uit handen en we zorgen ervoor dat de apparatuur op de werkplekken altijd optimaal werken. Wij hanteren de erkende standaarden op het gebied van informatiebeveiliging. Het apparaatbeheer (werkplekbeheer) maakt het mogelijk om de digitale werkplek (desktops, laptops, tablets en telefoons) van medewerkers vanuit huis en onderweg zo optimaal mogelijk te beheren en te beveiligen.

Bij de uitvoering van  het werkplekbeheer zijn de lijnen met onze supportmedewerkers kort.  Wij leveren een flexibele dienstverlening bij bijv. storingen in een directe en persoonlijke benadering.

Naast de focus op de core-business heeft het uitbesteden van werkplekbeheer nog meer voordelen. In ruil voor vaste kosten, deskundigheid en een optimaal beveiligde omgeving bespaart u namelijk op licenties, hardware en personeel. 
iC10 biedt kosteneffectieve all-in service contracten aan die passen bij de grootte van uw organisatie.

Alle voordelen op een rijtje:
– Meer focus op de kernactiviteiten
– Één aanspreekpunt
– Voorspelbare en vaste kosten
– Kosteneffectief
– All-in-service
– Keuze uit diverse SLA’s

Verzeker uzelf van continuïteit en een snelle beveiligde omgeving. 
Bent u geïnteresseerd in werkplekbeheer? Neem dan gerust contact op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek.